martes, 20 de enero de 2009

EL CENTRE POLIVALENT VALENTÍN HERNÁEZ PORTA UN ANY SENSE CALEFACCIÓ


(foto P.Biz)
Algunes àrees de l'edifici no disposen de connexió a Internet i les dutxes de les instal·lacions esportives no tenen aigua calenta.


La portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha denunciat este mproblema des de fa més de mig any però encara no ha reaccionat". "Des de l'àrea de Salut Mental del centre s'han presentat escrits a l'Ajuntament i inclòs s'han mantingut reunions amb diferents regidors de l'equip de govern: la resposta per part del govern de Lorenzo Agustí sempre ha sigut afirmativa però a hores d'ara els problemes persisteixen", ha denunciat la portaveu.
Però les carències que pateix el centre un any després de la seua inauguració no acaben ací: gran part dels departaments que aglutina el centre no tenen connexió a Internet pel que es veuen obligats a utilitzar el Telecentro, situat en la segona planta i amb un ús que hauria de reservar-se a la ciutadania i a l'alumnat o els pacients.
...
Tal com ha declarat Loles Ripoll "és una llàstima que el Partit Popular no esmene les deficiències d'este centre –de considerable extensió, multiusos, i amb moltes possibilitats–, i que després d'un any des de la seua inauguració, in extremis per les presses electorals, continue sense acabar".

noticia completa: http://compromisperpaterna.blogspot.com/2009/01/comproms-per-paterna-denuncia-que-el.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario