viernes, 22 de mayo de 2009

Nuevo conservatorio, ayer la primera piedra.

foto, el Centro Musical Paternense "cuesta abajo" al fín.


La colocación de la primera piedra del futuro auditorio y centro musical ha sido toda una fiesta para los músicos de Paterna, ya que ven más cerca el cambio de instalaciones, que ya se les han quedado pequeñas.

La música y la ilusión han sido las protagonistas durante todo el desfile que los miembros del Centro Musical Paternense han realizado por toda la calle Mayor hasta llegar a la parcela donde hasta ahora se asentaba la Casa de la Juventud. Allí se ubicará el futuro epicentro musical de Paterna.

El proyecto costará 4.9 millones de euros, ocupará 6.000 m2 y estará financiado a través del Plan Zapatero que ha puesto en marcha el gobierno central para fomentar el empleo. Por ello, una de las condiciones es que el plazo de finalización de las obras sea de once meses.

Comentario: a la misma hora en que la Junta Electoral prohibía la inauguración del puente colgante, en Paterna la presencia de los grupos de la oposición al acto, expresaba su aprobación al mismo, aunque las obras previas de construcción ya habían comenzado semanas antes.

http://www.paternaaldia.com/index.php/cultura/151-mucha-musica-en-la-colocacion-de-la-primera-piedra-del-futuro-auditorio

1 comentario:

  1. Quina llàstima que gent tant ferma com vosaltres, no tinga clar que la defensa del País Valencià, o d'una part del seu territori, no passa sols per les parcel·les que vosaltres, amb tant d'embat, fermesa i voluntat, esteu portant endavant. Cal defensar-ho tot en la seua totalitat: Història (NO a la manipulació de la història), Llengua (NO al secessionisme lingüístic) , Cultura (NO a la imposició d'una cultura que no ens és pròpia), Patrimoni (NO a la depredació i degradació del nostre patrimoni), Medi Ambient (NO a la degradació dels nostres rius, camps, valls i muntanyes), Territori (NO a una vertebració del territori imposada, [3 provincias, del llatí pro vincere = terra de vençuts], en contra de la Comarcalització), Legislació (NO a unes lleis que ens són alienes i imposades pel Decret de Nova Planta 1707, per les quals tenim a la força el Fur de Castella, esmenat i actualitzat [volem que tornen els Drets Civils i Forals dels Furs de València, per esmenar-los i actualitzar-los], etc.,etc.
    Cal tindre una visió de conjunt i prendre consciència global de la situació del País i recordar la Cançó d'Al Tall "lladres que entreu per Almasa, no sou lladres de saqueig, que poseu la cova en casa i des d'ella governeu".
    No em val allò de dir, nosaltres fem açò, altres que facen altres coses i entre tots ho farem tot.
    Jo vos admire pel treball que esteu fent, però el problema és tant gros que no podem donar-li als enemics d'aquest poble, ni una sola opció que vaja en detriment del nostre patrimoni, entenent com a patrimoni la totalitat del conjunt que ens és propi.
    Espere que aquest blog, que és magnífic, estiga tot , tot, en valencià i no sols la capçalera, no podem donar treva a les nostres reivindicacions, pel contrari acabaríem escrivint "Nabo y Col"

    Emili el Socarrat

    ResponderEliminar