martes, 30 de agosto de 2011

El otoño se anticipa en Valterna ( y no hay que comprar nada)


Fotodenuncia remitida por un lector, naturalmente del barrio de LLoma LLarga, de unas vistas idílicas del mes de Agosto.

Venga, no se quejen de lo mal que está su barrio, Nap i Col publicará sus fotos y comentarios, requisito, una identificación suficiente aunque se nos pida el anonimato en la publicación.

Pero si lo que desea es fotodenunciar el mal estado de sus calles, puede hacerlo en el enlace de La Canyada aunque el Google admite otros barrios .


Horas después....oh maravillas de la comunicación...., ya tá






3 comentarios:

  1. Com dirien a les pelis americanes, "el sistema funciona"...

    ResponderEliminar
  2. A lo millor el neteja el vent de ponent que bufaba aqell dia.

    De totes formes, el servei de netecja es una de les coses que millor funçionen al poble.

    Pero cret que es delirant fixarse en coses aixina i no en la brutea i mala educaçio que esta instaurada per tot arreu.

    ResponderEliminar
  3. Mi Goso en un Poso! Jo pensava que haviem derrotat a la maquinaria burocràtica, al Gran Leviatan!... Fins i tot anava a enviarte mes denuncies.. Però quan este mati han tornat a netejar estos carrers, i només estos, m'he mosquejat... Un hora després, el senyor alcalde en persona estava ací supervisant les obres del cole, i donada la inteligent trama urbanística del barri, havia de pasar per estos carrers... En fi. Aprofite per reconeixer-li que ha estat molt damunt de este assunt i que finalment les 4 aules promeses estàn disponibles. Enhorabona. La resta sembla Beirut, però paciencia... Si hem aguantat 8 anys, aguantarem 8 mesos...

    ResponderEliminar