jueves, 5 de noviembre de 2015

Sagredo parasita el treball dels altres partits del consistori


La falta de projecte per a Paterna ha dut a l'alcalde a parasitar iniciatives dels altre partits i vendre-les com a pròpies



Com ja fera amb totes les obres i iniciatives heretades del PP, algunes de les qual no volia quan estava en l'oposició, ara ho fa amb les que presenten altres partits i aprofita l'altaveu de la premsa, a qui presumiblement contenta amb publicitat institucional, per a presentar projectes aliens com a propis. Ho ha fet també amb la Diputació de València, fent notes de premsa enganyoses en les que sembla que siguen iniciatives i inversions municipals quan en realitat és l'entitat provincial qui aporta els projectes i els diners. Com ara els 552.000 euros que ha dit que es gastaria en arreglar pluvials de Santa Rita i Campament sense aclarir que tant el projecte com els diners venen directament de la Diputació. Abans ho va fer amb les bases de laminació del carrer 133 de la Canyada, on es va fer la foto com si fora un projecte propi quan en realitat va ser dissenyat i encetat pel PP o el Consum i retén policial de la Canyada que quan estava a l'oposició va criticar durament i que ara governant va vendre com si fora un projecte propi.

Ara, amb el tema de la cooperativa de La Coma, ha fet el mateix. Venent com si fora ell qui ha aconseguit desbloquejar els pagaments pendents de la Conselleria amb l'empresa social del barri. Si hom fa una mica d'hemeroteca trobarà que la primer reunió de la Cooperativa amb l'EIGE, entitat publica que gestiona la rehabilitació de les vivendes de la conselleria, va ser propiciada per Compromís, com també el compromís de pagament que va adquirir la Directora de l'EIGE amb els representants de Compromís i de la Coma. Cosa que ara Sagredo ven com si haguera estat ell el responsable.
Projectes executats o pendents d'execució que Sagredo fa propis i que no ho són

-Pla de reparació de voreres - Diputació de València
-Adequació de pluvials de Santa Rita i Campament - Diputació de València
-Encetar negociacions amb els propietaris del Molí del Batà - proposta de Compromís
-Pla d'accesibilitat de persones sordes - proposta de Podem
-Reestructuración de la plaça del poble - projecte del PP desvirtuat
-Comissions d'investigació de Zona Franca, Pto. Mediterráneo i DLP - proposta de Compromís
-Servicio de comedor escolar de fin de setmana - projecte del PP
-Zona d'esbarjo per a gosos - projecte del PP
-Mesures de protecció d'incendis de la Vallesa - proposta de Compromís

La llista seria molt llarga tot i el poc de temps que porta Sagredo en el càrrec. Això ens demostra la falta de projectes de l'actual equip de govern i la necessitat continua de parasitar els projectes o propostes d'altres grups polítics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario